Van woensdag 21 tot en met zaterdag 24 juni vindt weer de Plus Wandelvierdaagse van Alkmaar plaats. Op 22 juni gaan de wandelaars voor het eerst via een nieuwe route door Oudorp. De 20, 25 en 40 kilometer lopers gaan 's morgens vanaf 06:30 uur van start bij de Hoornse Vaart en komen dan door Oudorp.

Bij de Wijkplaats aan de Herenweg zijn de eerste stempelpost en een pleisterplaats. Daarna gaat de route langs een kleine attractie.  Wandelaars gaan via de voordeur het prachtige witte kerkje De Terp binnen en komen er via de achterdeur weer uit. De kerk zal van binnen prachtig versierd zijn en in en om de kerk wordt een geweldig schouwspel op gevoerd. Maar wat dat precies is wil de organisatie nog niet verklappen.

Nadat alle wandelaars geweest zijn, zullen de kinderen van groepen 5 en 6 van de Sterrenzanger de kerk bekijken en krijgen ze een mooi verhaal te horen.
Pin It
Bekeken: 2684x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/