Op zaterdag en zondag 18 en 19 juni vond in Ahoy Rotterdam tijdens het gymsport evenement Fantastic Gymnastics het NK trampolinespringen plaats. Zeven individuele springers van Triffis en vier synchroonparen behaalden de titel Nederlands Kampioen in hun klasse. Daarnaast werd er zes keer zilver behaald en één keer brons.

In de topsport A klasse senioren was het regerend Nederlands Kampioen Jimmy Demmers die zijn titel met succes verdedigde en met overmacht greep hij het goud. Ook de synchroontitel bij de senior heren in de A klasse ging naar Triffis. Roel Teillers en Jimmy Demmers sprongen met een hoge moeilijkheid oppermachtig naar het goud. Bij de A senior dames kwam regerend Nederlands Kampioen Pascal Wiebering net tekort om haar titel te behouden. Zij moest genoegen nemen met het zilver. Synchroon sprong Pascal Wiebering met Lara Schut naar een mooie tweede plaats.

In de klasse A jeugd meisjes werd Katie Cowles Nederlands Kampioen. Jouke Windig werd dit bij de A jeugd jongens. In de klasse A jeugd/junioren sprongen Jordy Mol en Martijn Reus met een zeer sterke finaleoefening naar synchroongoud. Jouke Windig  pakte met Cas Westbroek het zilver in deze klasse. In de B klasse senior heren sprong Mads Ottenbros naar het goud. Daan Kaagman en Rick Veldhuizen (Agilitas) pakten goud in de klasse B junior. Bij de C jeugd meisjes wist Channa van Stroe de Nederlandse titel te veroveren. Zij werd op de voet gevolgd door Elianne van Heerde die in deze klasse het zilver bemachtigde. Ook Thalissa Wijkstra werd Nederlands Kampioen bij de C pupillen meisjes. Michelle Driehuis sprong bij de C senioren dames naar zilver. Ook synchroon met Birgit Stevenson sprong zij naar een keurige tweede plaats.

In  de klasse D junior/ senior gemengd behaalde Dymphy Jolen met Jara van Graafeiland het goud. Bij de D jeugd meisjes sprong Jara van Graafeiland netjes naar het brons. Bij de E pupillen meisjes was er nog een verdiende eerste plaats voorTessa van Mullekom. (foto: Fotopersburo Martin Mooij)

 
Pin It
Bekeken: 3442x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/