NH Beat brengt Alkmaar terug naar de jaren '60, de periode waarin de jeugd meer en meer een eigen cultuur ontwikkelde met natuurlijk eigen muziek. Ook in Alkmaar en omgeving floreerde de beatmuziek op allerlei podia.

Het Stedelijk Museum heeft tot en met 2 juli een kleine expositie over de Alkmaarse muziekcultuur van de sixties met beeld, geluid en fotomateriaal. Daarnaast verschijnt op 30 juni bij Stichting Alkmaarse Historische Publicaties i.s.m. het Archief het boek 'NH BEAT – Popcultuur tussen duin en polder' van popjournalist Peter Smit.

De apotheose van NH-Beat is in Podium Victorie, waar op 30 juni vanaf 20:30 uur een aantal toonaangevende bands uit die tijd weer bij elkaar komt voor een concert. Onder andere Shoreline (in de originele bezetting!), The Vips en de Rob Hoeke Tribute Band geven acte de présence.

Meer informatie is te vinden op stedelijkmuseumalkmaar.nl en podiumvictorie.nl.
Pin It
Bekeken: 2744x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/