Rotary de Waag en Cultuurpark De Hout organiseren voor de derde keer Houtpop in de Alkmaarder Hout. Met dit festival wordt geld verzameld voor het Kinderkamp van Wijkcentrum De Eenhoorn.

Ook dit jaar staan een aantal frisse, energieke en vooral ook enthousiast spelende bands op het podium. De middag start met symfonische rock van het Alkmaarse X-ist, gevolgd door de Nederlandstalige HipHop. Daarna stapt de Alkmaarse band Van Huys uit! op het podium, een band die op dit moment landelijke aandacht krijgt en al op menig groot podium heeft opgetreden. Ter afsluiting zorgt de 15-koppige formatie Beejays and the Memphis Project voor een waardige afsluiting. Presentatie is in handen van Dick van der Kolk.

Op het Kunstnest zit deze keer Paul Kok. In zijn werk probeert hij een wereld te laten zien van plezier, schoonheid, contact en van voorzichtig met elkaar omgaan. Het is een aanklacht tegen én een spiegel voor de maatschappij, met name in steden, waar dit allemaal onder druk staat.

Houtpop duurt van 13:00 tot 18:30 uur. Meer informatie op cultuurparkdehout.nl.
Pin It
Bekeken: 2751x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/