Karavaan neemt publiek uit de regio Groot Alkmaar op zaterdag 16 en zo 17 september mee naar de monumentale boerderij Kleine Vennep voor buitengewoon locatietheater en lekker eten. De bustour wordt gehouden in het kader van het nieuwe festival ‘Grazende Zwaan’ van Karavaan in Haarlemmermeer.

Op de 16e geniet je middenin de polder van de Oerolhit 'Windstilleven met boerenmaal', pretcabaret Snakkar en het muziektheater 'Bach in de Bagger' in de boerenschuur. Op de 17e is er naast 'Windstilleven', het muziektheater 'Wachter' van fadozangeres Nynke Laverman en de straattheater-act De Gillende Keukenprins.

Tussendoor is er op het intieme festivalhart op het boerenerf van meer te genieten, zoals muzikale optredens en theatrale installaties.

Een 'Dagje uit met Karavaan' kost 40 euro per persoon en is inclusief vervoer in een mooie oude bus, alle voorstellingen en diner. Vertrekpunt van de bustour is de parkeerplaats Alkmaarse Poort. Meer info en tickets zijn te vinden op karavaan.nl. Tickets zijn vanaf 8 september ook verkrijgbaar bij Karavaan op het Luttik Oudorp 114 in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2972x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/