René Jonker, eigenaar van Jonker Guitars, raakte door de brand die vrijdagnacht 11 augustus woedde op de Madame Curiestraat in Alkmaar, zijn hele handel kwijt. Zijn hout om gitaren te bouwen, zijn mallen en zijn net opgeslagen inboedel.

Een aantal muzikanten, vrienden en bekenden besloten hem te steunen door een benefietconcert te organiseren, genaamd 'Uit de brand'. Het benefietconcert zal georganiseerd worden 'voor muzikanten, door muzikanten' en is bedoeld om de gedupeerden een hart onder de riem te steken.

Het zou georganiseerd worden op 11 september van 20.00 uur tot 24.00 uur in de Stadskantine in Alkmaar, maar de locatie is veranderd omdat er een grote opkomst verwacht wordt. De definitieve locatie wordt Podium Victorie, hier passen meer mensen in. Ondertussen wordt ook de line-up bekend, o.a. Kim de Boer verleent haar medewerking aan het benefietconcert.
Pin It
Bekeken: 2934x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/