Zaterdag 16 september strijkt Nomadische Cinema Het Moment voor de tweede keer neer in het amfitheater van Park De Oude Kwekerij voor een avondje film onder de sterrenhemel.

Per filmavond bestaat het programma uit een filmhuisfilm met als opwarmertje een aantal korte films. Deze keer wordt Moonrise Kingdom (12+) uit 2012 vertoond. Deze avontuurlijke 'coming of age' film met komische inslag van Wes Anderson speelt zich af in 1965. Twee verliefde tieners (Kara Hayward en Jared Gilman) lopen weg, waarna de sheriff (Bruce Willis) en de ouders van het meisje (Bill Murray en Frances McDormand) naar hen op zoek gaan. Het anders zo rustige eiland aan de Amerikaanse oostkust is dan in rep en roer. Ook een dreigende storm zet de gebeurtenissen op scherp.

In het Parkhuis worden hapjes en drankjes verzorgd, maar je mag ook zelf wat meenemen. Denk eventueel aan een kussen en deken.

De filmavond begint bij zonsondergang, dus rond 19:53 uur. Toegang is gratis, al wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd. Uiterlijk drie dagen van tevoren wordt besloten of avond doorgaat. Hierover meer via facebook.com/hetmoment.net, de nieuwsbrief van Het Moment (aanmelden via hetmoment.net), en de facebookpagina van Park de Oude Kwekerij. Het park ligt aan de Jan van Scorelkade 6 in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2898x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/