Sinds 12 maart 2014 maakt de Partij voor de Dieren zich al sterk in Alkmaar door het oprichten van de 'Werkgroep Alkmaar en Omstreken'. Nu stevenen zij af op de verkiezingen waarvoor acht kandidaten geselecteerd zijn om mee te doen.

De beoogd lijsttrekker is Janine Visser. Zij is nu nog ondersteunend lid van de PvdD-fractie in de Provinciale Staten. Op zondag 19 november tijdens het partijcongres buigen zij zich over de ontwerpkandidatenlijsten en het verkiezingsprogramma.

Hoog in het vaandel zullen mogelijk de nieuwbouwplannen voor het ziekenhuis in De Hout staan; de bomenkap is een doorn in het oog van de partij. De leden willen het liefst dat De Hout een permanente beschermde status krijgt. (foto: facebookpagina Partij voor de Dieren Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 3478x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/