Tien bewonersinitiatieven werden zaterdag door gemeente Alkmaar beloond met vierduizend euro. Er waren door samengestelde regiegroepen uit elf Alkmaarse gebieden keuzes gemaakt uit 39 ideeën.
De bewoners van stadsdeel Graft- De Rijp sprongen eruit met maarliefst vier ideeën die een beloning kregen. In de Overdie viel er helaas niemand in de prijzen.

Door het belonen van de initiatieven wil de gemeente het meedenken van bewoners stimuleren. Een aantal bijzondere ideeën waren bijvoorbeeld dat van Richard Kooge; hij stelde voor in het Rembrandtkwartier groene daken te realiseren met het oog op duurzaamheid. Ook Klaas en Nel van Leeuwen uit Huiswaard hadden een nobel idee; zij willen een oudejaarsavond voor eenzame bewoners organiseren in Wijkcentrum Wijkwaard.

Verder werd er geopperd om zwemtrapjes in het Noordhollands kanaal te realiseren, een riksja aan te schaffen om met minder mobiele burgers te gaan fietsen en een sportieve bewoner zette zich in voor een fitnesstuin in Stompetoren.

Al met al geweldig leuke ideeën die konden rekenen op een beloning van vierduizend euro. Mocht het idee het budget overschrijden dan zullen de creatievelingen op zoek moeten gaan naar extra fondsen.
Pin It
Bekeken: 2546x
https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/