Vrijdag 1 december verzorgt het Don KosakenChor Russland in de Grote Kerk van Alkmaar een muzikale reis door het Rusland van vroeger en nu, speciaal in het teken van zijn 25-jarig bestaan.

Met zijn gezangen uit de Russisch-orthodoxe kerk en Slavische volksliederen symboliseert het Don KosakenChor Russland voor miljoenen mensen het oude Rusland. Het koor is een graag geziene gast op internationale concertpodia en brengt publiek dan steevast in vervoering met zijn karakteristieke, meeslepende samenzang.

Het jubileumconcert is een feestelijke reis door het oude en nieuwe Rusland, met bekende en onbekende Russische liederen. De zangers worden begeleid door het Instrumental Soloists Ensemble Philarmonia, dat heer en meester is op authentieke Russische volksinstrumenten zoals de bayan, balalaika en domra.

Het concert begint om 20:15 uur. Kaarten van 29,50 euro per persoon, inclusief garderobe en drankje, zijn te bestellen via theaterdevest.nl. (foto: Monique Liet)
Pin It
Bekeken: 2463x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/