Donderdag vond de finale van de NHN Business Awards plaats in de Cultuurkoepel te Heiloo. Elk jaar worden tijdens een feestelijk gala de NHN Business Awards uitgereikt en ook de Cornelis Drebbel Award. Die laatste prijs gaat naar het meest opmerkelijke ICT of mediabedrijf uit Alkmaar. Conversie Partners versloeg uiteindelijk Gamedia en Prodicom.

De totaal twaalf finalisten in vier categorieën krijgen in de spannende finale ieder twee minuten de tijd om hun bedrijf zo goed mogelijk te presenteren aan het publiek. Tussendoor was er volop entertainment en de tijd om te netwerken.

Het softwarebedrijf Betty Blocks uit Obdam kreeg dé Business Award van 2017.  De twee andere winnaars kwamen van wat verder weg. De NHN WakeUp & StartUp Award ging naar bakfietsenmaker Socibike in Edam en de NHN Thema Award 'Horeca' ging naar Oranje Binnen/Buiten in Hoorn.

De Publieksprijs ging naar het Heerhugowaardse bedrijf Holland Lamp.

 
Pin It
Bekeken: 2412x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/