Scoutinggroep de Geuzen uit Alkmaar gaat dit jaar weer heerlijke oliebollen bakken. Net als voorgaande jaren, werkt iedereen met hart en ziel aan de bollen van de bereiding tot de bezorging bij u thuis.

Vrijdag 29 december beginnen meer dan 100 vrijwilligers van De Geuzen met het bakken van 20.000 oliebollen. De actie loopt al vanaf 1958 en is misschien ouderwets maar wel de enige actie die De Geuzen organiseert. Dat betekent vroeg op om verse oliebollen in de eigen professionele bakkerij te bakken en een gezellige dag. De opbrengst gaat naar een nieuw dak op het clubhuis.

Tot en met 28 december kunnen de oliebollen besteld worden via oliebol.de-geuzen.nl en telefonisch via 06 17 531 477. De oliebollen kosten 6 euro per zak van 10 bollen, met of zonder rozijnen naar keuze. De bollen worden bezorgd op zaterdag 30 december tussen 10:00 en 16:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2316x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/