Pink Floyd Project brengt voor het tweede seizoen een akoestische ode aan een van de meest invloedrijke bands uit de popgeschiedenis onder de titel 'Acoustic Echoes'. Op donderdag 21 december treedt de zeer succesvolle coverband op in Theater De Vest in Alkmaar.

Met onder meer de zangers Bert Heerink én Chris Mustamu in de gelederen, en gewapend met een gigantisch arsenaal aan instrumenten, gaat de tienkoppige band samen met een kinderkoor door het prachtige repertoire van Pink Floyd. Uiteraard worden grote hits als ‘Comfortably Numb’, ‘Wish You Were Here’ en ‘Shine On You Crazy Diamond’ gespeeld, maar ook minder bekend werk komt voorbij.

In chronologische volgorde wordt een unplugged ode gebracht aan 50 jaar Pink Floyd, van de psychedelische periode met Syd Barrett, via de zwaarmoedige weerspiegelingen van Roger Waters tot en met het recente, retrospectieve werk dat de band onder aanvoering van David Gilmour maakte.

Acoustic Echoes begint om 20:15 uur. Tickets kosten 29,50 euro, inclusief drankje en garderobe maar exclusief fee. Bestellen kan aan de balie en via theaterdevest.nl.
Pin It
Bekeken: 2419x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/