Bij de religieus-humanisten van het Apostolisch Genootschap in Alkmaar, heeft kerstavond een eigen gezicht. De kerstwijding op 24 december heeft dit jaar als thema ‘Kiezen voor vrede’ en de keuze in verhalen, muziek en zang is hierop dan ook afgestemd.

Iedereen is welkom bij het Genootschap aan de Picassolaan 20 in Alkmaar West, want hoe meer mensen vrede kiezen, hoe beter. De muzikale inloop is om 19:30 uur, en de kerstwijding duurt van 20:00 tot 21:00 uur.

Het Apostolisch Genootschap biedt ontmoetingsplaatsen op religieus-humanistische grondslag voor mensen die bewust met zingeving bezig willen zijn. De leden inspireren elkaar om eigen antwoorden op levensvragen te vinden. Ze geloven dat mensen in essentie met elkaar verbonden zijn. Dat spoort apostolischen aan zorgvuldig en liefdevol om te gaan met elkaar en de wereld. De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden, verspreid over 69 gemeenschappen. Zie ook apgen.nl.
Pin It
Bekeken: 2697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/