Gemeente Alkmaar heeft een kapvergunning aangevraagd voor 112 bomen die tussen de wijk Vaart en de Hoornseweg staan in een zogenoemde bomensingel.

De oude bomen worden stuk voor stuk vervangen door jonge bomen. Groot onderhoud is volgens de gemeente nodig om bomen de aankomende jaren zonder problemen te kunnen laten groeien.

De bewoner van een bestaande woning aan de Hoornseweg is het niet eens met deze kap. Als de bomen weg zijn, zal hij uitkijken op de nieuwbouwhuizen en andersom. In overleg met de bewoner, heeft de gemeente besloten een deel van de begroeiing langs de Veertsloot zoveel mogelijk intact te laten, zodat hij niet teveel zicht krijgt op de nieuwbouwwoningen.

De bomenkap moet deze winter nog worden uitgevoerd, voordat het broedseizoen begint.
Pin It
Bekeken: 2664x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/