Zondagmiddag heeft een ernstige kop-staartbotsing plaatsgevonden op de N242 ter hoogte van het AFAS Stadion in Alkmaar. Vier auto's raakten daarbij beschadigd en meerdere mensen zijn met letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde toen het verkeer dat vanaf de N242 de A9 opreed afremde. De bestuurder van een Audi kwam het viaduct over de Smaragdweg over en heeft waarschijnlijk niet gezien dat het verkeer aan de andere kant remde.

De Audi klapte op vrijwel volle snelheid achter in een Seat waardoor uiteindelijk vier voertuigen tegen elkaar schoven. De Seat raakte flink beschadigd, net als de Audi waarbij alle airbags uitklapten.

Gezien de ernst van het ongeval werd ook een traumateam opgeroepen maar dat is niet ter plaatse geweest. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak.
Pin It
Bekeken: 2399x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/