Zaterdag speelde DAW Heren 1 de eerste polowedstrijd na de winterstop bij ECN Arnhem, koploper van de 3e bondsklasse B. De Alkmaarse ploeg kon een ruime voorsprong van 5-8 echter niet vasthouden en verloor met 13-9.

Na een zwakke start van de Alkmaarders kwam ENC snel op 3-0. DAW herstelde zich nog in het eerste kwart en beperkte de schade tot 3-2. In de tweede kwart maakte DAW een sterke indruk en wist de rust in te gaan met een tussenstand van 5-7.

Begin derde kwart werd deze voorsprong vergroot naar 5-8, maar ENC kwam terug en eindigde de derde periode met een gelijke stand van 8-8. Daarna kon DAW het tij niet meer keren. De Arnhemmers liepen in het laatste kwart uit naar 10-8. DAW pakte nog een punt, maar in de laatste twee minuten scoorde de thuisploeg drie keer.

Met 16 punten uit 12 wedstrijden staat DAW Heren 1 zesde en solide in de middenmoot, al zijn zeker drie achterliggers nog binnen schootsbereik, en die lopen allen een wedstrijd achter.
Bekeken: 2106x