In 2018 bestaat Stichting Alkmaarse Katholieke Scholen 135 jaar en dat wordt op dinsdag 30 januari extra gevierd. In de Grote Kerk wordt met trots de kunst van de leerlingen tentoongesteld, die de toekomst van onderwijs weergeeft.

De kinderen die op de 15 SaKS scholen in Alkmaar en Bergen zitten werden uitgedaagd om hun ideeën en dromen over ‘het leren in de toekomst’ te delen. Dat leverde vlogs, films, quotes, kijkdozen en prachtige verhalen op en met al dit moois is een expositie samengesteld die het hart vormt van het feest in de Grote Kerk.

De bijeenkomst duurt van 17:00 tot 21:00 uur en is voor alle leerlingen, medewerkers en relaties van de 15 scholen in Alkmaar en Bergen. Iedereen die zich betrokken voelt is welkom om te komen.

Op woensdag 31 januari en donderdag 1 februari is het ook nog feest voor de kinderen en op 2 februari wordt een feest gehouden voor alle SaKS medewerkers. Kijk op saks.nl/135 voor alle informatie.
Pin It
Bekeken: 3161x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/