Van 1995 tot 2008 organiseerde Bureau Dynamiek legendarische drum avonden met internationale percussiegroepen en bands. Atlantis in Alkmaar stond dan te schudden op z’n fundament. Na tien jaar keert Night of the Drums terug bij Victorie, en wel op donderdag 8 februari.

Bekende percussionisten en drummers zoals Cesar Zuiderwijk, Aly N’diaye Rose, Lucas van Merwijk en Eveline Carels kwamen naar Alkmaar. De destijds pas 12-jarige Alkmaarder Lars Nijman trad in 2008 op en brak daarna door. Nu herrijst de Night of the Drums.

In voorprogramma spelen leerlingen van Congagroep Heiloo en Sambagroep Nosso Groove. Daarna zijn de drummers van The Lion King NL aan de beurt met een mix van pop, Afrikaans, Afro-Cubaans, Braziliaans en klassiek slagwerk. Mr. Scoop omlijst de avond en gaat ook de battle aan met masterdrummers.

Night of the Drums is in de kleine zaal van 19:30 uur tot middernacht en kaartjes kosten 15,50 euro, vooraf te koop via podiumvictorie.nl.
Pin It
Bekeken: 2704x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/