Fervente puzzelaars konden zaterdagavond in Oudorp hun hart ophalen tijdens de 5e voorronde gehouden voor het NK legpuzzelen. Dat daar voldoende animo voor is bleek alleen al uit een uitverkocht Partycentrum Meereboer.

Alle teams stonden in de starthouding om het papier van de doos te scheuren en de puzzelstukjes zo snel mogelijk op de juiste  plek te leggen. Maar eerst moest er nog iets anders gebeuren; het Wilhelmus uit volle borst meezingen.

Een puzzel van 1000 stukjes van striptekenaar Jan van Haasteren moest zo snel mogelijk in elkaar worden gezet en daarbij werden de teams gadegeslagen door Van Haasteren zelf. Hij blijft het bijzonder vinden hoe fanatiek de mensen met zijn puzzels omgaan.

De snelste tijd bedroeg 01:26:29, de eerste vier teams gaan naar de finale in Roelofarendsveen op 24 maart, daar strijden de 28 beste teams om de hoofdprijs.
Pin It
Bekeken: 2997x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/