Op zondag 11 februari organiseert Sport-Z de Unieke Winterspelen in De Meent Bauerfeind in Alkmaar. De Unieke Winterspelen is een grote sportinstuif voor mensen met een beperking en staat geheel in het teken van de Olympische Spelen.

Jong en oud uit de hele regio kunnen op deze dag verschillende aangepaste sporten uitproberen in de sportzalen of op de ijsbaan. Mensen die minder sportief zijn kunnen meedoen aan het minitheater voor zang, dans en podiumkunst.

Met behulp van een strippenkaart kan iedere deelnemer zelf bepalen aan welke activiteiten hij of zij meedoet. De organisatie zorgt voor professionele begeleiding bij de onderdelen.

De sportinstuif begint op zondag 11 februari om 13:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Entree bedraagt 2,50 euro, een begeleider of familielid betaalt geen entree. Aanmelden kan via sport-z.org/uniekewinterspelen.
Pin It
Bekeken: 2748x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/