Mevrouw Muller uit Alkmaar verdient een Pluim. Zij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne 'Lege batterijen? Lever ze in en WIN!' van Stibat. Met haar deelname bewijst de Alkmaarse zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

Wie lege batterijen inlevert op verzamelpunten van Stibat, maakt elke maand kans op mooie prijzen. Verloot worden honderd Rode Pluimen van 25 euro, twee reischeques van 500 en een reischeque ter waarde van 1000.

Deelnemen kan door een zakje met tien lege batterijen in te leveren bij één van de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat, samen met je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. De afgiftepunten zijn te vinden bij onder andere supermarkten, doe-het-zelfzaken en speelgoed-, elektronica- en fotowinkels. Elke maand is er een trekking.

De waarde van de Pluimen kan worden uitgegeven aan uitstapjes, producten en goede doelen. Zo kan men ermee naar een attractiepark, een museum de sauna of een workshop. Meer informatie op legebatterijen.nl.
Pin It
Bekeken: 2573x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/