Echte schaatsliefhebbers kunnen hun haar hart ophalen op zondag 25 februari, tijdens de Alkmaarse Elfstedentocht in De Meent Bauerfeind. De ijsbaan opent al om 07.00 uur, wanneer het ijs optimaal is voor de 200km lange tocht. Er kan ook 100 of 150 km geschaatst worden.

Weersomstandigheden zijn van grote invloed op dé Elfstedentocht, maar op halfoverdekte baan van De Meent rijden schaatsers beschut. Het ijs wordt elk uur gedweild en de rondjes worden geteld met een transponder.

Niet alleen schaatsers die het felbegeerde Alkmaarse Elfstedenkruisje willen behalen zijn welkom, natuurlijk ook vrienden en familie die komen aanmoedigen.

Elfstedenschaatsers kunnen voor 10 euro deelnemen aan de tocht. Aanmelden kan via www.demeentalkmaar.nl/11stedentocht of de receptie van De Meent Bauerfeind. Inschrijving kan ook nog op 25e. De ijsbaan is op 25 februari vanaf 13:00 uur ook geopend voor de recreatieve schaatser.
Pin It
Bekeken: 2745x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/