Het wielerkoppel Robert Slippens en Danny Stam is herenigd en maandagmiddag in Sportpaleis Alkmaar gepresenteerd als nieuwe wedstrijdleiding voor de Wielerdriedaagse Alkmaar.

Het duo heeft tussen 2003 en 2008 vele sportieve successen behaald, zowel in binnen als buitenland. “Na jarenlang als renner actief te zijn geweest ‘op’ de baan nu de kans krijgen om dit evenement uit te mogen bouwen in Noord-Holland als wedstrijdleiding ‘naast’ de baan, is een hele eer!”, zegt Robert Slippens.

“Uiteraard hebben wij door deelname aan vele zesdaagsen ook veel gezien en veel ideeën opgedaan,” vult Danny Stam aan. “Dat wij nu de kans krijgen om deze ideeën, onze opgedane kennis en overweldigende passie voor de wielersport, maar in het bijzonder de baansport, op deze manier te mogen toevoegen aan onze sportieve carrière als koppel Slippens-Stam, is bouwen aan onze Legacy!”

De Wielerdriedaagse Alkmaar vindt plaats op 18, 19 en 20 oktober. Verdere informatie is te vinden op 3daagsealkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2602x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/