Het gebeurde alweer een paar dagen geleden, maar toch nog even aandacht voor het voetbalelftal JO17-3 van Alcmaria Victrix. Dit team werd van het weekend namelijk winterkampioen in de vierde klasse, dankzij een 3-2 overwinning tegen Nieuwe Niedorp op het eigen veld.

De wedstrijd tegen Nieuwe Niedorp was tot aan de laatste minuut spannend want de bezoekers pleven maar aandringen, maar uiteindelijk won het Alkmaarse elftal dankzij twee doelpunten van Joost Degen en eentje van Bink Melker, tegen twee goals van Niedorper zijde.

JO17-3 is vooral een vriendenteam dat bestaat uit 15 jongens onder de 17 jaar. Alex Franke was er tijdens de wedstrijd ook weer bij na zijn sleutelbeenbreuk. De leiding is in handen van Kees van Straaten en de trainers zijn Youssef Ouhmid en Ruud Beek.

Nu wacht een nieuwe poule als grote uitdaging.

 
Pin It
Bekeken: 3049x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/