Movin Gym in Alkmaar Noord heeft haar sportieve aanbod uitgebreid met ladies kickboksen en met ouder-kind kickboksen voor ouders met kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud.

Tegenwoordig heeft iedereen het druk, dus tijd om te sporten én om samen te zijn met je kind is schaars. Movin Gym maakt de ideale combinatie met ouder-kind kickboksen. Eens per maand is er een leuke en gezellige workshop, met leuke, uitdagende en afwisselende oefeningen. De eerste is op woensdag 14 februari van 17:00 tot 18:00 uur. Opgeven kan telkens tot twee dagen van tevoren. Deelname kost 2,50 euro per persoon. Let op, het aantal plaatsen is beperkt.

Bij voldoende aanmeldingen start Movin Gym ook met ladies kickboksen op maandag 12 februari van 10:00 tot 11:00 uur. Meiden en dames kunnen de week beginnen met lekker samen sporten. Er wordt aan conditie en kracht gewerkt met intensive oefeningen voor heel het lichaam. Je traint in groepsverband waardoor je elkaar stimuleert, maar wel ieder op eigen niveau.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app/bel naar 06-49826595. Het is ook mogelijk om bij voldoende animo 'zaktraining' te doen op vrijdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. Movin Gym is gevestigd aan de Elgerweg 101. Meer informatie op gymalkmaarnoord.nl.
Pin It
Bekeken: 4299x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/