De regionale schaatsverenigingen en Alkmaar Sport organiseren dit seizoen het Schaatscollege in De Meent Bauerfeind. Tijdens de negenweekse cursus kan jeugd hernieuwd kennismaken met de schaatstechniek via verschillende soorten trainingen.

Het Schaatscollege is voor schaatsers tussen de 8 en 16 jaar die de techniek al redelijk onder de knie hebben. Alle technische aspecten komen aan bod: de start, het rechte eind en de bochten. Er zijn trainingen voor onder andere inhoud, snelheid, tempo en interval, en de marathon en shorttrack worden belicht. Ook de wedstrijdregels worden doorlopen.

De overgang van schaatslessen en jeugdschaatsen naar wedstrijdschaatsen blijkt voor veel jongeren een grote stap. Het nieuwe Schaatscollege moet die verkleinen zonder lidmaatschap, abonnement of licentie.

De cursus start op donderdag 15 februari en kost 75 euro per persoon. Meer informatie is te vinden op demeentalkmaar.nl/schaatscollege.
Pin It
Bekeken: 2274x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/