Het Kieskompas speelt als stemhulp een belangrijke rol bij verkiezingen. Het De website geeft geen stemadvies, maar stelt bezoekers in staat om aan de hand van een vragenlijst hun positie in het lokale politieke landschap te bepalen. Mohamed Keskin van DENK Alkmaar spreekt echter van manipulatie door de VVD, CDA, OPA en Leefbaar Alkmaar.

Volgens Keskin kreeg Het Kieskompas veel boze brieven en telefoontjes van de genoemde partijen over de stelling van DENK Alkmaar, Partij voor Iedereen en BAS met betrekking tot gratis openbaar vervoer voor ouderen en minima. Het is een van de speerpunten van de eenmansfractie.

Het Kieskompas zou zijn gezwicht en de stelling hebben verwijderd, meent Keskin. "Omdat genoemde partijen het Kieskompas manipuleren, heeft DENK Alkmaar besloten om niet mee te doen aan deze poppenkast."

"Dit voorval laat helaas zien dat gevestigde partijen in de gemeenteraad niet op een transparante en democratische wijze te werk gaan", voegt Keskin toe.
Pin It
Bekeken: 3286x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/