Ferry Burger verzorgt vrijdag 13 april een spirituele ochtend over nulpuntenergie in de bibliotheek in Alkmaar De Mare. De woonbioloog geeft inzicht en advies over wat nulpuntenenergie eigenlijk inhoudt en wat dit te maken heeft met gezonde voeding.

Quantum fysica zal aangestipt zal worden en er zal gemediteerd worden. Ook onderwerpen als het universum, Rudolf Steiner, na-Atlantische tijdperken en lucht en water zullen de revue passeren.

Ferry Burger is al meer dan 11 jaar woonbioloog. Hij werkt als balans brengend energie-wever door tijd en ruimte. Hij neemt tevens unieke middelen mee om deelnemers nulpuntenergie te laten ervaren. Al jaren adviseert Ferry mensen via lifeenergy.nl.

De spirituele ochtend start om 09:30 uur en toegang kost 11 euro, inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pin It
Bekeken: 2367x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/