Zes judoka's van Topsport Tom van der Kolk gingen afgelopen zaterdag naar de Nederlands Kampioenschappen in Leek en het jongste talent Fleur Sinnema nam de titel Nederlands Kampioen mee naar huis.

Al direct in de eerst partij moest Sinnema hard aan de bak tegen één van de kanshebbers Zoe van den Berg. Drie minuten golden score tijd was er nodig om de wedstrijd met een mooi punt in Sinnema's voordeel te beslissen.

Ook in de kwart finale en halve finale was er extra tijd nodig om de partijen te kunnen winnen. In de finale zette Sinnema alles op alles en scoorde ze met een prachtige wazari. Na deze score gaf ze nog extra gas bij, waarbij haar tegenstandster Amy van Poelgeest de ene na de andere straf moest incasseren vanwege passief judo.

De finale werd binnen de reguliere speeltijd beslist waarna Fleur Sinnema de hoogste trede van het podium mocht betreden en zichzelf Nederlands Kampioen mag noemen. Haar trainingsmaatje Michelle Gerssen behaalde de 7e plaats.
Pin It
Bekeken: 3153x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/