De waterpolomannen van DAW moesten dit weekend een dagje later spelen dan normaal en daardoor wisten ze van tevoren al dat het verblijf in de 3e Bondsklasse B niet meer in gevaar kon komen. Met de druk van de ketel werd matig gespeeld. De Futen uit Amstelveen wonnen eenvoudig met 11-5.

DAW begon zwak aan de wedstrijd en omdat er ook voor de bezoekers niet veel op het spel stond, ontstond een gezapige wedstrijd. Het eerste kwart eindigde in een 2-1 achterstand en het ging van kwaad tot erger. De Futen liepen in de tweede periode uit naar 6-1.

Gedurende de derde periode werd, net als in het eerste, weinig gescoord en de ruststand kwam uit op 8-2. Het laatste kwart werd eindelijk weer meer gescoord maar spannend werd het niet. DAW ging naar huis met een eindstand van 11-5.

Heren 1 van DAW staat zevende met 25 punten uit 20 wedstrijden. De laatste twee ploegen in de 3e Bondsklasse B vormen in de twee laatste wedstrijden geen bedreiging meer.
Bekeken: 1920x