In het prachtige sportcomplex van Dordrecht speelden de DAW-dames op een veld van internationale afmetingen tegen MNC Dordrecht 2. Beide teams wilden uit alle macht degradatie uit de 2e Bondsklasse A voorkomen en dat leverde uiteindelijk een spannende wedstrijd op die eindigde in 5-5.

Al zijn de DAW-dames in het nadeel met twee wisselspeelsters tegen zes, ze doen conditioneel niet onder voor Dordrecht 2.  De Alkmaarse ploeg ging voor elke bal, ook al leek dit soms kansloos, maar dat zorgde er wel voor dat Dordrecht menig maal van scoren werd belet.

De hele wedstrijd ging gelijk op en de spanning bleef; meer dan een doelpunt verschil werd niet bereikt. DAW toonde zich vooral sterk als een speelster met straftijd naar de kant moest; in driekwart van de gevallen werd Dordrecht ervan weerhouden te scoren.

Het eerste kwart eindigde in 2-2 en in het tweede werd niet gescoord. In de derde periode liep de score op naar 4-4. Alle vier de doelpunten van Alkmaarse zijde waren het resultaat van mooi combinatiespel.

Met een stand van 5-5 en nog slechts 35 seconden speeltijd op de klok spelen, werd een overtalsituatie helaas niet benut. Na wederom goed combinatiespel werd de bal door de Dordtse keepster gestopt. De Alkmaarse doelpunten kwamen op naam van Romee Heister (2x), Cynthia Kleppe, Lina Schenk en Saskia Kansen.

DAW zou met dat extra doelpunt verblijf in de 2e Bondsklasse A veiliggesteld hebben, maar nu behouden MNC Dordrecht 2 en ook DONK 3 nog kans om voorbij te komen. De voorlaatste wedstrijd zal DAW waarschijnlijk verliezen, maar toeval wil dat de directe concurrenten elkaar dan treffen. In het laatste duel kan de Alkmaarse ploeg zelf afrekenen met DONK 3.
Pin It
Bekeken: 2047x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/