Tijdens de eerste vergadering voor editie 2018 van de Langedijker Vrachtwagentour voor gehandicapten moest geconcludeerd worden dat het voorbestaan van de tour in gevaar is. Na het wegvallen van een aantal sponsors is de organisatie dringend op zoek naar vervanging.

Dit jaar zal de Langedijker Vrachtwagentour voor gehandicapten plaatsvinden op 8 september. De tour heeft regionaal aan populariteit gewonnen en daardoor is steun harder nodig dan ooit. De organisatie zou graag financiële sponsoring ontvangen, maar ook kleine attenties voor de gehandicapten en/of voor de chauffeurs zijn zeer welkom.

Voor meer informatie, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een privé chatbericht via Facebook. (foto: Facebook Langedijker Vrachtwagentour voor Gehandicapten)
Pin It
Bekeken: 4108x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/