In het kader van het 500-jarig bestaan van de Grote Kerk worden er tien Alkmaarse gezinnen gezocht die gefotografeerd willen worden voor de tentoonstelling 'De Wereld Op Je Bord'.

Ema Najetovic, initiatiefnemer, heeft fotograaf Rick Akkerman gestrikt om dit project over samenkomst en ontmoeting in beeld te brengen en samen schuiven ze bij de gezinnen thuis aan om hun eetcultuur in beeld te brengen.

De foto's zijn vanaf 7 september veertien dagen lang in de Grote Kerk te zien en geven een beeld van de culturele verscheidenheid van de stad. Op 28 september wordt de expositie afgesloten met een maaltijd in de Grote Kerk met 400 Alkmaarders, die een dwarsdoorsnede van de Alkmaarse samenleving vormen.

Gezinnen van alle culturen worden uitgenodigd om mee te doen aan het project. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2632x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/