Veertien basisscholen in de regio Alkmaar zijn dit jaar bezig geweest met de Energy Challenges. Dit project is opgezet om kinderen campagne te laten voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op hun scholen. Donderdag 31 mei staat de finale in de Cultuurkoepel in Heiloo gepland, met een speciale gast. Naast de jury zal ook voormalig politicus Jan Terlouw aanwezig zijn.

De oud-fractievoorzitter zal tijdens de finale vertellen over #Toekomststoel om de kinderen na te laten denken over het milieu en onze verantwoordelijkheid in klimaatverandering. De stoel moet 'een plek' creëren voor een stem voor de toekomst. Door de stoel mooi te maken en aan te bieden aan een bedrijf, komt er soepeler een gesprek op gang over een duurzame toekomst.

Tijdens de finale zullen de 300 leerlingen laten zien wat zij voor campagnes en acties hebben opgezet. De jury, Stichting Energy Challenges, zal met behulp van reporters een school als winnaar uitkiezen. De winnaar van het seizoen 2017 - 2018 zal een VIP-arrangement winnen bij AZ voor de hele klas.

Voor meer informatie, ga naar energychallenges.nl of neem direct contact op met projectleidster Marije van der Stelt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2520x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/