Woensdag 6 juni organiseert Hogeschool Inholland Alkmaar een Open Avond.  Scholieren kunnen een kijkje nemen in het nieuw ingerichte schoolgebouw en in gesprek gaan met studenten en docenten om uit te vinden welke van de dertien hbo-opleidingen nu écht bij hun past. Wie zijn of haar vol- of deeltijd studie heeft ontdekt, kan zich meteen inschrijven.

Op de Open Avond is van alles te zien en te doen. Zo kunnen scholieren meekijken met studieprojecten, een robot besturen op het LEGO® Mindstorms®-parcours, minicolleges economie volgen, speeddaten met (oud-) studenten en een tosti eten bij studentenvereniging Omnivas.

De Open Avond is verdeeld in drieën: TEST | ONTDEK | KIES. De eerste fase is een competentiespel onder begeleiding van studiekeuzeadviseurs, die achteraf advies uitbrengen. Het is overigens ook mogelijk een uitgebreid advies aan te vraag. In fase twee wordt een beeld geschetst van de vakgebieden en opleidingen bij Inholland Alkmaar.

In de fase KIES kan iedereen zich met DigiD inschrijven via Studielink. De uiterste datum voor het komende studiejaar is 1 augustus. Voor opleidingen met een loting of selectieprocedure gelden andere deadlines.

Het kabinet heeft plannen om voor studenten die in 2018-2019 voor het eerst gaan studeren in het HBO, het wettelijk collegegeld te halveren. Op rijksoverheid.nl staan de voorwaarden voor financiering en verdere informatie.

A.S.V. Omnivas telt ruim 400 leden en organiseert het hele jaar door activiteiten, zoals themafeesten, kleine activiteiten in de SooS (bijv. beerpong, winterestafette, superheldenfeest) én de introductieweek. InAlkmaarIntro 2018 vindt plaats van maandag 27 t/m donderdag 30 augustus.

De Open Avond duurt van 17:00 tot 20:00 uur en aanmelden kan via inholland.nl/openavond.
Pin It
Bekeken: 2492x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/