De kaasmarkt wordt op vrijdag 1 juni geopend door Ina Hut, directeur van CoMensha. CoMensha is het landelijke Coördinatiecentrum van Mensenhandel, dat ook de tentoonstelling op de Paardenmarkt plaatste. Zij is, net zoals een vertegenwoordiger van Karavaan, uitgenodigd door burgemeester Bruinooge.

De tentoonstelling op de Paardenmarkt is sinds 15 mei te bezichtigen. Dertig portretten van mensen die slachtoffer zijn geworden van mensenhandel, met de persoonlijke verhalen onder het portret beschreven. Deze foto-expo is in samenwerking met stichting Open Mind gestart om bewustwording over mensenhandel te benadrukken.

Vanaf 1 juni tot 10 juni vindt ook het Karavaan festival op het Doelenveld weer plaats. Dit jaar is de 25e editie van de festiviteiten. Karavaan is een theaterfestival waar ook actuele onderwerpen worden behandeld in voorstellingen. Dit jaar is het thema Open Mind. De hoofdact 'Ceci n'est pas', staat in het teken van vooroordelen.
Pin It
Bekeken: 2290x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/