Zaterdag 23 en zondag 24 juni komen ballet- en klassieke muziekliefhebbers aan hun trekken in TAQA Theater De Vest. In het weekend wordt de voorstelling 'The Sound of Ballet' twee keer uitgevoerd door Balletschool Attitude, in samenwerking met het Regionaal Jeugdorkest Artiance.

De Balletschool van Mirjam de Zeeuw en het Jeugdorkest van Otto de Jong gaan samen het toneel weer op. Eerder gebeurde dit al succesvol in 2016. Deze keer wordt een dansvoorstelling vertoond op live muziek uit Rusland, Frankrijk, Armenië en de Balkan, van één van de grootste orkesten van de wereld. De voorstelling wordt verzorgd door 200 leerlingen van Attitude en 72 leerlingen van Artiance, maar heeft een professionele uitstraling.

'The Sound of Ballet - Connecting Art' is te zien op 23 juni om 19:30 uur en 24 juni om 14:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via theaterdevest.nl.
Pin It
Bekeken: 2230x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/