Judoka's Dylan van der Kolk en Diego Klamer heeft tijdens een internationaal toernooi in Venray goed gepresteerd. Beide kwamen in een hogere gewichtsklasse voor onder 21 jaar uit en pakten respectievelijk zilver en brons.

Dylan nam in de klasse -66kg ter voorbereiding op het EK eind juni. Tot aan de finale was hij heer in meester; alle tegenstanders stuurde hij met een vol punt tegen van de mat. In de finale was hij echter te ontspannen en niet scherp genoeg. Dylan maakte een fout en verloor zo de finale. Ondanks dat een prima tweede plek.

Diego Klamer deed het prima in gewichtsklasse -73 kg. Hij verloor in de halve finale, maar in de strijd om het brons wierp hij zijn Italiaanse tegenstander met een prachtige sode-tsuri-gomi-goshi vol op de rug.

Linda Achterberg behaalde bij de dames onder 18 jaar, gewichtsklasse -48 kg, een keurige vijfde plaats.
Pin It
Bekeken: 2031x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/