Buurtbewoners van het Dr. Schaepmanplein in Alkmaar kwamen in opstand tegen het geplande tijdelijke zanddepot op het speelveldje op dit plein en met effect. Het zand van de warmtenet-werkzaamheden wordt op een andere locatie gestort.

Bewoners waren het niet eens met de tijdelijke stort omdat hiermee de veiligheid van spelende kinderen in het geding kwam. De uitvoerder is het eens met de bewoners; de veiligheid van spelende kinderen kan niet worden gegarandeerd want het verplaatsen van het zand gebeurt door grote zandwagens en -machines.

Door de werkzaamheden aan het warmtenet in deze wijk, moet het opgegraven zand tijdelijk op een plek in de buurt van de werkzaamheden opgeslagen worden. In overleg met de gemeente is er een nieuwe plek aangewezen, maar dat wordt pas bekend gemaakt nadat omwonenden hierover geïnformeerd zijn. (Foto: Facebook/Irene van Ramshorst)
Pin It
Bekeken: 2919x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/