Rockband The Pilgrims komen samen met het nieuwe album PunkSoulRock'nRoll en supportband Cold Turkey op zaterdag 23 juni naar Podium Victorie.

Van de nieuwe nummers tot de oude nummers in een nieuw jasje, de rauwe soulvolle stem van de Noordhollandse frontman Reniet Vrieze klinkt beter dan ooit. Hij zingt kleine en breekbare liedjes tot de rauwe rocksongs.

In ‘Hope in my Dreams’ van hun nieuwe album laat de zanger zich van zijn kwetsbare kant horen. Na de stevige rock waar The Pilgrims in de jaren negentig mee doorbraken, is de nieuwe track 'Hope in my Dreams' een breekbaar samenspel van piano, cello en het authentiek donkere stemgeluid van Vrieze.

Vrieze: “De boodschap van ‘Hope in my Dreams’ is even nuchter als urgent: Veel mensen kijken apathisch naar de beelden in het nieuws. Alsof het hen niet aangaat. Ver van hun bed. Maar doe even normaal, wat in de wereld gebeurt gaat iedereen aan. Leef je in, wees een mens!”

Tickets zijn online verkrijgbaar via podiumvictorie.nl. Aan de deur kost een ticket 22,50 euro. De zaaldeuren gaan open om 19:00 uur en om 20:00 uur begint het concert. (foto: Ron Koffeman)
Pin It
Bekeken: 2188x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/