Zaterdag 9 juni vindt er vanaf 15:00 tot 17:00 uur in de Alkmaarse boekhandel Van der Meulen een boekpresentatie plaats gegeven door Chris Houten over zijn nieuwe thriller 'Het negende gebod'. Het voorgaande boek van de Alkmaarder, Akte van berouw, is genomineerd voor de Gouden Strop. De prijs van online boekwinkel Bookspot voor beste Nederlandstalige thriller.

Tijdens de presentatie neemt de Bergense dichter Theo Olthuis een interview af bij Houtman. Het boek zal uitgereikt worden aan Renee Koster en Trudi van Dorp, ter nagedachtenis van Mieke van Dorp aan wie het boek is opgedragen.

De toegang tot de presentatie is gratis. Mensen die aanwezig willen zijn kunnen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2448x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/