Zondagmorgen heeft de politie een beschonken automobilist voor meerdere vergrijpen aangehouden, na een korte achtervolging, deels te voet, door de Alkmaarse binnenstad.

Rond 02:50 uur zagen agenten een auto rijden op de Oudegracht en besloten de bestuurder te controleren. De bestuurder negeerde echter het stopteken. Na een korte achtervolging stopte hij op de kruising van de Laat en de Zoutstraat en ging er rennend vandoor. Toen agenten hem in de Sint Annastraat wisten te achterhalen, bleek hij onder invloed van drank te zijn.

Op het politiebureau weigerde de man een ademanalyse te doen, iets dat als misdrijf wordt aangemerkt. Bovendien bleek hij een valse naam op te hebben gegeven, nadat zijn werkelijke identiteit werd achterhaald. Het bleek om een 31-jarige man zonder bekend adres te gaan.

Naast een proces-verbaal wegens het weigeren van een ademanalyse, krijgt de man bekeuringen wegens het negeren van een stopteken en het opgeven van een valse naam en het rijden met een verlopen rijbewijs.
Pin It
Bekeken: 2350x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/