De politie heeft de afgelopen maanden onderzoek gedaan in Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe vanwege een toenemend aantal inbraken in vooral seniorenwoningen. Gekeken werd naar de periode januari tot april. De politie verdenkt de twee mannen uit Lelystad, die 22 maart op heterdaad in Alkmaar werden aangehouden, van betrokkenheid bij de inbraken.

In maart werden twee verdachten uit Lelystad (19 en 39 jaar) op heterdaad betrapt in Alkmaar. Tijdens het onderzoek naar deze inbraak bleek dat het duo gekoppeld kon worden aan concreet veertig inbraken, maar er wordt vermoed dat ze er meer dan honderd pleegden.

Het opvallende van de onderzochte reeks inbraken was vooral dat deze vermoedelijk doelbewust gericht waren op woningen en woon(zorg)complexen waar kwetsbare mensen wonen. Er werd ingebroken door een raam te forceren of een ruit te vernielen.

De twee uit Lelystad zitten nog altijd vast, in afwachting van een pro-forma zitting op 3 juli bij de rechtbank Noord-Nederland.
Pin It
Bekeken: 2868x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/