Bij het Zakenstation in Heerhugowaard werd dinsdag door het ROC Horizon College de verkiezing 'Ondernemingsplan van het Jaar' georganiseerd. Uit ruim honderd ondernemingsplannen werden tien studenten genomineerd om hun ondernemingsplan toe te lichten en de jury te overtuigen waarom juist dat plan het beste is.

De finalisten waren afkomstig van de afdelingen Handel & Transport, Horeca, Facilitaire Dienstverlening en Haarmode. Als voorbereiding op de finale mochten de leerlingen een pitchtraining volgen. Tijdens het aansluitende panelgesprek kregen de finalisten pittige vragen voorgelegd.

Het bleek Suzanne Aardenburg te zijn die met de winst aan de haal ging. De Alkmaarse volgt de opleiding Haarmode en wist de jury te overtuigen met haar ondernemingsplan voor het hogere segment; een luxe haarsalon met de beste kwaliteit en service. Ze kreeg een wisselbeker en een dinerbon. Daarnaast kan ze rekenen op een coachingtraject ter waarde van 400 euro.

 

 
Pin It
Bekeken: 2485x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/