Marino Schouten van M-Sports kwam woensdag na een lange reis van twintig uur aan in China, waar hij gaat deelnemen aan de 33e editie van het Glory of Heroes kickboks en MMA toernooi.

Op de Facebookpagina van Schouten is te lezen dat er weinig tijd was om even zijn rust te pakken. Hij moest gelijk aan de bak om zijn laatste kilo's eraf te trainen voor de weging die vandaag plaatsvindt. Morgen zal hij zijn partij vechten in de ring van het glorieuze evenement in het Shanghai Baoshan Gymnasium.

Schouten is één van de weinige Europeanen die deelneemt aan het evenement en hij vecht de enige partij in de categorie zwaargewicht 85 kg. De overige Europeanen komen uit Oostenrijk, Spanje en Engeland. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Mejiro Gym Worldwide.
Pin It
Bekeken: 4432x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/