De zomer houdt nog even aan, ook op het Canadaplein in Alkmaar. Tijdens Zomer op het Plein op zaterdagavond 4 augustus zal Sjors van de Panne Franse chansons zingen.

Sjors van der Panne groeide op in een wereld vol muziek. Thuis werden platen van Ramses Shaffy, Liesbeth List, Phil Collins en Janis Ian gedraaid. Hij won de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson, deed mee aan The Voice, verkocht elf keer uit in het Concertgebouw (een record) en leeft zijn droom: Nederlandse en Franse liedjes zingen van zijn helden Shaffy en Boeijen. Met die laatste zong hij tijdens de finale van The Voice een schitterend duet. Ook zijn eigen nummers zingt hij met verve. Sjors ontroert, troost en maakt blij.

Zomer op het Plein begint op 4 augustus om 20:30 uur en toegang is zoals gewoonlijk gratis. Meer informatie op zomerophetplein.nl. (foto: Stefan van Ruijven)
Pin It
Bekeken: 2855x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/