Wanneer je door de binnenstad van Alkmaar loopt kun je er bijna niet omheen, kermis. Grijpautomaten, suikerspinnen, schiettenten en natuurlijk de meest wilde attracties voor de bezoekers met een sterke maag.

Vrijdagmiddag gingen alle attracties open voor een nieuwe editie van de Alkmaarse kermis. Elly Konijn-Vermaas verzorgde de officiële opening om 16.00 uur op de Paardenmarkt, nadat zij tijdens een act van de illusionist tevoorschijn getoverd werd. 

Helaas gooide moeder natuur roet in het eten door op de eerste dag direct een paar stevige buien en zo nu en dan onweer los te laten boven de kermis, waardoor het erg rustig bleef.

Voor de mensen die liever met wat beter weer een bezoekje aan alle attracties willen brengen hebben nog ruim de tijd; 2 september is pas de laatste dag van de kermis die traditioneel wordt afgesloten met vuurwerkspektakel voor de Noorderkade.
Pin It
Bekeken: 3561x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/