De plattegrond van de 27ste editie van Alkmaar Culinair Plaza is door de organisatie bekendgemaakt via Facebook. Op de kaart is de opzet en de indeling gepresenteerd van de nieuwe locatie van het evenement: Cultuurpark De Hout. De organisatie is druk bezig met de opbouw van het evenement.

Het evenement, dat van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september zal plaatsvinden, moest wijken van het Waagplein omwille van de kaasmarkt. De organisatie moest in het begin even wennen aan de beslissing maar al snel zagen zij de verandering positief tegemoet.

In 2017 werd het Alkmaar Culinair Plaza voor het laatst georganiseerd op het Waagplein. Toen werd maar liefst 80.000 euro opgehaald voor het goede doel. (Foto: Ed van de Pol)
Pin It
Bekeken: 3447x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/