De afronding van de werkzaamheden aan de Willem de Zwijgerlaan is opnieuw vertraagd. Op 24 augustus zou alles klaar zijn maar de prioriteit was even verschoven naar de Van Houtenkade, bij de gebouwen van de Zorgcirkel Westerhout.

In de Van Houtenkade zijn de leidingen al aangelegd en is de Zorgcirkel Westerhout aangesloten op Warmtenet. De weg kon niet te lang op de schop in verband met de bereikbaarheid voor de hulpdiensten.

Prioriteit ligt nu bij het stuk bij de N.G. Piersonstraat, een paar honderd meter terug. De ondernemers daar is toegezegd dat de inrit naar hun winkels vanaf vrijdag 31 augustus weer helemaal vrij is. Er wordt hiervoor doorgewerkt op zaterdag.
Pin It
Bekeken: 2565x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/